Start > Nieuws > Brainstorm meeting

Brainstorm meeting

10 mei 2010

Vrijdag 21 mei geven we de mogelijkheid om jouw brein flink te laten stormen, we willen namelijk weten wat jou leuk lijkt om te hebben op ons netwerk. Dit kan van alles zijn, nieuwe commando’s in StatsBot, extra spellen of meer interactie met diverse sites. Daarnaast mag je suggesties doen voor de invulling van het aanstaande DrLnet lustrum feest op 26 juni! De meeting zal plaats vinden om 20:00 in een woonkamer in Selwerd 2 en rond een uur of 22:00 zullen we afzakken naar de Selwerd 3 flatbar. Mocht je interesse hebben om met ons aan tafel te zitten, stuur dan een bericht naar DjSlash om je aan te melden. We willen niet met een enorme groep komen te zitten, dus het aantal aanmeldingen houden we beperkt. Als je sowieso een steentje bij wil dragen, kijk dan op deze pagina.

Categorieën:Nieuws Tags:, ,