Start > Nieuws > Bier! eh….. Feest!

Bier! eh….. Feest!

25 mei 2010

In de loop der jaren zijn er veel dingen veranderd, zijn kanalen gekomen en gegaan, hebben we DDoS aanvallen overleeft en hebben we diverse leuke, gekke, idiote, maffe mensen voorbij zien komen. Ook hebben we met z’n allen een mooie lijst quotes gemaakt van grappige zinnen en uitspraken van chatters. Nog steeds zitten er veel van dat soort mensen in kanalen als #Selwerd en krijgen we rare klanten die op zoek zijn naar dates in #Groningen. Dit jaar is al het tiende jaar dat Drlnet bestaat.

Op 26 juni vieren we dat DrLnet alweer 10 jaar bestaat en dat we nog steeds gebruik mogen maken van alle chat mogelijkheden. Dus komt allen naar de Selwerd 2 Flatbar (Esdoornlaan 226c). De bar zal openen om 22:00 uur.

Natuurlijk, omdat wij allemaal vrijwilligers zijn, wordt een bijdrage in de pot zeer gewaardeerd. Maar het eerste fust zal op kosten van de DrLnet-crew zijn.

Mvg.
De DrLnet-crew

Categorieën:Nieuws Tags:, , ,